Welkom bij

Wereldwinkel Bussum

“Schrijf nu. Lees later. Bewaar voor altijd.”

Voor wie zou jij een papieren tijdcapsule willen maken? Voor je lief ? - Je baby ?- Je kleinkind of Je toekomstige zelf?

De vier boekjes die je op de foto hierboven in de vorm van een waaier ziet, kunnen je helpen je bij het maken van zo’n papieren tijdcapsule. Aan de binnenkant vind je twaalf uitvouwbare brieven die je zelf kan beschrijven. Weet je niet wat je aan je lief of kleinkind kan schrijven? Op elke brief staat een originele vraag die je uitnodigt om herinneringen en gedachten vast te leggen.

De boekjes zijn prachtig vormgegeven. De herkenbare airmail-stijl en kleine afbeeldingen op postzegelformaat geven je een echt postgevoel! Achterin vind je stickers, waarmee je de brieven kan verzegelen. Op een door de schrijver gekozen datum mag de ontvanger de zegel verbreken. Dat betekent steeds weer een cadeautje en een moment van aandacht voor elkaar! Heb je geen lief of kleinkind? Er zijn ook andere titels te koop, zoals Brieven aan mijn baby en Brieven aan mijn toekomstige zelf

Sinds kort te koop in onze wereldwinkel. Prijs € 12,50 per stuk.

Brieven aan mijn lief

Wat is er romantischer dan handgeschreven brieven van je geliefde? Die uitlegt waarom je zo bijzonder bent, wanneer het duidelijk was dat dit echte liefde is, en welke wensen er voor jullie samen zijn.

Brieven aan mijn lief bevat 12 uitvouwbare brieven en vormen een dierbare en persoonlijke tijdcapsule. Aan de hand van originele vragen nodigt het uit om liefde, herinneringen en gedachten vast te leggen en te delen. Schrijf de brieven, dateer ze en verzegel ze met één van de leuke stickers. Het unieke cadeau voor je geliefde is klaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brieven aan mijn baby

Dit boek met 12 uitvouwbare brieven nodigt moeders uit om hun herinneringen aan baby’s eerste jaar vast te leggen.

Elke brief inspireert moeders om hun toekomstverwachtingen, herinneringen en adviezen te delen met hun kind: Op de dag dat je bent geboren… De wereld die ik jou wil geven… Ik lach wanneer jij… Na járen mogen de kinderen de zegels verbreken om het beste cadeau óóit te ontvangen!

Brieven aan mijn kleinkind

Originele vragen die een dierbare, persoonlijke tijdcapsule vormen voor je kleinkind.

Het is een ware schat; De wensen, herinneringen, geheimen en meer van een grootouder op papier. De vragen inspireren om op te schrijven wat anders misschien niet wordt gedeeld. Een prachtig cadeau om je ouders mee te vertellen dat ze opa en oma gaan worden! Brieven aan mijn kleinkind bevat 12 uitvouwbare brieven. Schrijf de brieven, dateer ze en verzegel ze met één van de leuke stickers.

Brieven aan Mijn Toekomstige Zelf

Een set van 12 uitvouwbare brieven met creatieve onderwerpen om een gesprek met je toekomstige zelf te starten: Waar word je nu gelukkig van? Wat is je toekomstdroom? Wat wil je nooit vergeten? Als je eenmaal een brief geschreven hebt, verzegel je de brief met een sticker en een datum. Dit origineel, vrolijk vormgegeven boekje inspireert je om gedachten, gevoelens en dromen van nu op te schrijven en na een aantal jaren terug te lezen: een papieren tijdcapsule!

Simon Garfield vertelt over het belang van brieven in zijn boek 'Ode aande brief': je schrijft daarmee geschiedenis! We weten veel over het verleden uit brieven die bewaard zijn gebleven. Maar wat laten we nu achter voor de toekomst? De gebeurtenissen van nu zullen ook ooit geschiedenis zijn. Maar in deze tijd, waar communicatie vooral digitaal gaat, worden steeds minder brieven geschreven. Een e-mail heeft niet hetzelfde effect. E-mails vind je niet terug op zolder of onder een losse plank in de vloer als mensen doodgaan. Misschien heb je zelf al eens kunnen ervaren hoe een oude brief je echt even mee terug neemt in de tijd. Woorden laten je een gevoel opnieuw beleven en halen herinneringen weer naar boven. Brieven zijn papieren tijdcapsules!