Welkom bij

Wereldwinkel Bussum

Orientaals Metaal Handwerk

Sierlijke tuin theelichten, gedecoreerde dienbladen en stoere wasmanden van resp. gedraaid staaldraad, lichtgewicht aluminium of ijzer.

 

Behendig hand bewerkt en zorgvuldig geslagen.

Indiase handen hebben deze metalen zorgvuldig bewerkt, en met zorg en aandacht prachtige producten in elkaar gedraaid, geslagen en gehamerd. Een dienblad of een tuin vol kaarsjes, stoere wasmanden voor vele doelen te gebruiken. Deze originele Oriëntaalse ornamenten maken het overal mooi.

De liefde voor het handwerk vind je in de zorgvuldige meesterwerken. De onregelmatigheden verklappen het handwerk en  zijn onderdeel en charme van het product. Breng vreugde met deze levendige warme producten! De handwerkers uit de ateliers bedanken je!

Mooie ijzeren manden, een set met een grote en een kleine mand. Ideaal als wasmand of om speelgoed of andere spullen in op te bergen.

 

 

Dienbladen in soorten en maten handgehamerd in India. Maten van de schalen:  68, 58, 48 en 38 cm

 

Kaarshouders,geschikt om een normaal formaat waxine lichtje in te branden. Het is ook mogelijk om de houder te openen en de het kaarsje binnenin te zetten om zo de geur van heerlijk geurende olie te verspreiden.

 

 

Onderhoud: om deze producten te onderhouden en verzorgen, reinig met een droge, zachte doek en bewaar op een droge plek. Aluminium producten kunnen met handwarm water schoongemaakt worden.

Handelsroute producten: originele ornamenten van de Zijderoute