Welkom bij

Wereldwinkel Bussum

Geen wasverzachter meer gebruiken?

Dat kan met de wollen wasdroger bollen van zuiver schapenwol - wel 1000 keer te gebruiken

 

Een van onze lievelingsproducten, en meteen ook een super leuk cadeau, zijn de vilten wasdroger bollen. Met deze wasdroger bollen is je was sneller droog, hoef je geen wasverzachter meer te gebruiken en komen je kleren er minder gekreukt uit. De ballen worden gemaakt in de werkplaats van Kalpana in Kathmandu. In een werkplaats waar ongeveer 40 vrouwen werken die allemaal een fair inkomen verdienen. Hier zijn zij super trots op! In Nepal is het iets te koud waardoor de wol van de Nepalese schaapjes te ruw is voor de wasbollen. De wol komt uit Nieuw-Zeeland waar het klimaat iets aangenamer is. Een leuk, verassend en duurzaam cadeau. Oh, en onze medewerkers in de winkel pakken het ook nog super mooi in!

Wat moet je doen?

Was je was lekker fris. Je hoeft geen wasverzachter meer te gebruiken!  Stop je natte was in de droger en doe de wollen wasdrogerbollen erbij. Stel de droger in zoals je gewend bent.

Wacht..... hé, is de droger nu al klaar? Jazeker, mét de wollen wasdrogerbollen is de droger gewoon sneller klaar. Je bespaart dus energie! Haal je was eruit en je zult merken dat 't minder gekreukeld en statisch is.

En nog een tip: Als je je was met Seepje wast, dat is het 100% natuurlijke wasbolletje uit Nepal (verkrijgbaar in onze wereldwinkel), dan hoef je sowieso geen wasverzachter te gebruiken.

 

Prijs € 14,95