Welkom bij

Wereldwinkel Bussum

Leuke hippe toilettassen, etuis en tasjes

door Jansje ontworpen en in Nepal gemaakt

Leuk met het eigen Jansje design label erin. De vaklieden die de artikelen maken verdienen een eerlijk loon en kunnen daarmee hun kinderen naar school laten gaan, te eten geven en zorgen voor een dak boven hun hoofd.

Etuis om geld in te doen of handig om wat make-up spulletjes in te doen voor in je handtas, alles bij elkaar en makkelijk terug te vinden tussen alle andere spulletjes. Ook leuk voor kinderen als schooletui om pennen op te bergen of thuis voor kleurpotloden en een schaar.

Prijzen vanaf € 7,95

Op de foto hieronder ook wat HAMAMDOEKEN uit ons assortiment. Hamamdoeken zijn multi-functioneel als lichtgewicht handdoek, badlaken, strandlaken, saunadoek, omslagdoek en babydoek. Mee op vakantie, op de boot en nog veel meer. Een hamamdoek of fouta weegt bijna niets en als klein pakketje gaat het zo mee in koffer of tas. Door het absorberende katoen zijn ze prima als handdoek te gebruiken. En een hamamdoek is in een mum weer droog! And last but not least : niet alleen handig, maar ook prachtig om te zien!

Prijzen hamamdoeken € 17,50 en € 19,50 per stuk