Welkom bij

Wereldwinkel Bussum

BsaB Desktop Diffusers

Ben je op zoek naar een stijlvolle geurverspreider die puur en lekker ruikt? Of een drijvende kokosnoot kaars die ook een fijne geur verspreidt? Gevonden!

We hebben verschillende soorten, keramische vaasjes of mooie transparant flesjes van recycled glas. Om een ruimte lekker te laten ruiken met de natuurlijke olie van BsaB. De geurstokjes zijn van gewassen en gedroogd riet met de prachtige naam Sida Rhombifolia Linn. De verpakking bevat een navulflesje, dus je bepaalt zelf hoeveel olie je gebruikt. Met een flesje van 50 ml (en 2-3 stokjes) doe je ongeveer vijf tot zeven weken. Het bijzondere aan BsaB is dat ze ernaar streven 100% duurzaam te zijn én dat ze daarin al heel ver zijn! BsaB gebruikt alleen zuiver essentiële oliën gewonnen uit planten en kruiden, vrij van chemische bestandsdelen. 't Flesje is van recycled glas. Ook over de verpakking is nagedacht. Die is van recycled papier, de bedrukking is van sojainkt en zelfs de tape is te recyclen! O ja, ze bouwen een nieuwe fabriek die werkt op zonneenergie.

Prijzen variëren van € 10 - € 26 in de geuren darjeeling tea en chestnut blossom.

Kokosnoot kaars Olijf - Darjeeling of Chesnut Blossom

Het leuke van deze kokosnoot kaars is dat je 'm laat drijven of op de kokosnoot standaard kunt zetten. De kokosnoot is echt, dus iedere kaars is een beetje anders. De kaars verspreid een heerlijk natuurlijke geur. BsaB gebruikt namelijk alleen zuiver essentiële oliën gewonnen uit planten en kruiden, vrij van chemische bestandsdelen. De kaars is van 100% sojawas en brandt minimaal40-45 uur. De katoenen lont in de kaarsen is vrij van lood, chemicaliën en bleekmiddel. Ook over de verpakking is nagedacht. Die is van recycled papier, de bedrukking is van sojainkt en zelfs de tape is te recyclen!

Prijs: € 14,95