Welkom bij

Wereldwinkel Bussum

My Paper Bag Long Handles Original

Een schitterende tas met karakter. Van elegant licht leer, die door de langere hengsels over de schouder gedragen kan worden.

De MY PAPER BAG’s worden met de hand gemaakt in de fairtrade gecertificeerde werkplaats in India. De vakmensen van de werkplaats zijn afkomstig uit de laagste kasten. Door de productie van deze tas hebben al vele mensen een opleiding en een goede werkplek gevonden. Met de opbrengsten van deze en andere producten kunnen zij een redelijk bestaan opbouwen.

De MY PAPER BAG wordt geleverd in een mooie tas met opdruk, die langdurig gebruikt kan worden dankzij zijn uiterst duurzame karakter.

Let op: Iedere tas is uniek. Met de hand gemaakt van duurzaam gelooid leer en dat is een revolutionair proces in de wereld. Zoals iedere huid uniek is, heeft ook iedere tas haar eigen karakter. Exact zoals uw tas is er geen ander.

Leverancier: Myomy

Materiaal: ecologisch gelooid buffelleer

Kleur op voorraad: bruin en blauw

Afmetingen (bxhxd): 31 x 39 x 11,5 cm

Land van herkomst: India

Producent: Tarun Paul

Prijs zonder rits:  € 129,00 

Prijs met rits: € 159,00

 

MYOMY do goods

Hoe zou de mode eruit zien als we bij het maken van mooie producten tegelijkertijd een bijdrage kunnen leveren aan betere leefomstandigheden voor mensen, dieren en onze aardbol? In 2007 is dit vraagstuk het startpunt van MYOMY (spreek uit my-o-my)

Met de aankoop van een MYOMY tas ben je niet alleen een trotse eigenaar van een iconisch Dutch Design item, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Sinds 2007 produceert MYOMY design tassen van eerlijk verkregen leer. Het leer is afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad bij boerenfamilies. Het looiproces van het MYOMY leer is aan continue verbetering onderhevig.

Er zijn zo min mogelijk schadelijke chemicaliën gebruikt en zodat de kwaliteit van het drinkwater behouden blijft. De producten worden geproduceerd door de lokale ambachtsmensen in fairtrade werkplaatsen, waar zij een menswaardig bestaan opbouwen met goede gezondheidszorg en educatie voor de hele familie. Hierdoor is elk MYOMY product een uniek item dat niet alleen ons, maar ook de maker trots maakt. Een stap richting een mooie wereld waarin we allemaal goed doen.