Welkom bij

Wereldwinkel Bussum

WakaWaka

De WakaWaka Power+ is een krachtige, compacte oplader en (zak)lamp op zonne-energie. De batterijcapaciteit van de WakaWaka Power+ is vergroot naar 3000 mAh. Wat dat precies betekent? Dat de lamp wel 200 uur lang helder licht geeft en dat je er een gemiddelde smartphone 1,5 keer mee kunt opladen. Ook andere devices zoals camera’s en smartwatches barsten van de energie nadat je ze oplaadt met je WakaWaka Power+.

-       3000 mAh batterij, vol na na 12-28 uur zonlicht
-       Laadt een smartphone helemaal op in 3 uur
-       4 licht standen: van 5 tot 70 lumen
-       Flexibele positionering: op een tafel, fles, of aan een touwtje
-       SOS-modus voor noodgevallen
-       Gemaakt van sterk en duurzaam 100% recycled PC-ABS

Ze zijn niet alleen ontzettend handig in het Westen, maar ook noodzakelijk in ontwikkelingslanden. Share the Sun: Voor elke verkochte WakaWaka, gaat er altijd WakaWaka Light naar een gezin zonder elektriciteit in een rampgebied of crisissituatie.

Meer dan een miljard mensen in de wereld leven zonder elektriciteit. Dit heeft grote economische en sociale gevolgen, en de kaarsen en kerosinelampen die noodgedwongen worden gebruikt zijn erg schadelijk voor de gezondheid. WakaWaka is een ‘social enterprise’, een onderneming waarvoor de impact belangrijker is dan de winst.

Verkrijgbaar in de kleuren zwart en geel.

De WakaWaka met beschermhoes, een Travel Reis Dagboek en een reisboedha vormen samen deze leuke cadeauset voor reislustigen.

Prijs pakket:             76,71  excl.  en  €  91,84  incl. btw

Exclusief verpakkingskosten

Dit pakket dient als voorbeeld en kan geheel naar wens worden samengesteld, zodat er voor elk budget een mooi pakket kan worden gemaakt.

Prijzen van de individuele producten:

  incl. BTW excl. BTW
WakaWaka Power+ € 57,81 € 69,95
WakaWaka beschermhoes € 8,22 € 9,95
Reis Dagboek € 6,59 € 6,99
Reisboedha € 4,09 €  4,95

 

Prijswijzigingen voorbehouden