Welkom bij

Wereldwinkel Bussum

 

 

Voor theeliefhebbers.....

Mokken van Return to Sender

Deze unieke mokken zijn gemaakt door veelal vrouwelijke werknemers van een familiebedrijf in het noorden van Thailand. Het porselein maken en beschilderen zij met de hand. Door te blijven experimenteren leren deze vrouwen zichzelf nieuwe technieken aan, waardoor ze steeds beter worden in hun ambacht. Dit product is het resultaat van hun vaardigheden en de samenwerking met ontwerper Laura de Monchy.

De productie van deze mokken zorgt voor werkgelegenheid onder de lokale bevolking. Dit draagt bij aan een betere levensstandaard voor werknemers en hun familie. In samenwerking met Plan Nederland wordt een deel van de winst besteed aan beroepsopleidingen voor veelal jonge vrouwen in ontwikkelingslanden. Jij een mooi product, zij een beter leven.

  • Ontworpen door Laura de Monchy - echt Hollands design!
  • Set van twee mokken in één kleur.
  • Ook verkrijgbaar in de kleuren donkerblauw, roze, rood, groen en geel.
  • Hoogte: 11,5 cm, diameter: 8 cm.
  • Vaatwasserbestendig.
  • De mokken zijn handgemaakt en uniek, waardoor charmante imperfecties kunnen ontstaan. De producten kunnen daarom iets afwijken van de foto.

Theesoorten van Fair trade Original (FTO)

Voor de afbeelding kozen wij de biologische frisse muntthee met lichtkruidige kaneel en zoethout. Dit is slechts een van de vele mogelijkheden aan theesoorten die FTO biedt. Hier kun je alle soorten vinden.

Prijs pakket set van twee bekers en twee pakjes thee (zonder mand):                28,53 excl.  en €   34,73 incl. btw

Exclusief verpakkingskosten

Dit pakket dient als voorbeeld en kan geheel naar wens worden samengesteld, zodat er voor elk budget een mooi pakket kan worden gemaakt.

Prijzen van deze producten:

  excl. BTW incl. BTW
Set van twee bekers € 24,75 € 29,95
Muntthee €  1,89 €  2,39

 

Prijswijzigingen voorbehouden.