Welkom bij

Wereldwinkel Bussum

 

 

SJAAL MET VERHAAL & WINE

Sjaal met Verhaal zachte dassjaal in diverse mooie tinten. Deze prachtige sjaals uit Nepal zijn gemaakt van katoen & acryl. Doordat ze geborsteld zijn, lijkt het alsof ze van wol gemaakt zijn. In Nepal noemen ze dit Yakwol! Het is dus GEEN wol! Goed nieuws dus voor zij die hier allergisch voor zijn.
Voor deze afbeelding kozen we om een idee te geven voor de roze rode - en zwart grijze sjaal.
Het uitgangspunt van Sjaal met Verhaal is het creëren van werk voor vrouwen. Daarnaast steunen zij diverse projecten waaronder een kinderhuis en de bouw van een medische post.

Inhoud pakket: Eén sjaal naar keuze met Verhaal dassjaal gecombineerd met een fles dessertwijn Heaven on Earth Muscat Sweet van Stellar Winery of een rode en/of witte Argentijnse wijn van La Riojana:  BIO La Posada Malbec (rood) of de BIO La Posada Torrontés

Heaven On Earth Muscat Sweet van Stellar Winery is een zeer intense dessertwijn van op stro en rooibostakken gedroogde druiven.  Dit is een Biologische en Fairtrade wijn met Max Havelaar keurmerk. De kleur is amber met oranje reflectie. In de geur herkent u intens citrus, abrikoos en rozijnen. De smaak is zeer zoet, dik en likoreus. De wijngaarden van Stellar Organics liggen ca. 275 km ten noorden van Kaapstad op weg richting Namibië. Naast het feit dat hier grote aandacht wordt besteed aan biologische wijnbouw - dus met respect voor de natuur - produceert Stellar als eerste wijnbedrijf ter wereld wijn gebaseerd op de principes van Fair Trade, ofwel met respect voor de productiekrachten en aandacht voor ontwikkeling en onderwijs van het productiepersoneel. 

Verkrijgbaar in verschillende dessins.

Dit pakket dient als voorbeeld en kan geheel naar wens worden samengesteld, zodat er voor elk budget een mooi pakket kan worden gemaakt.

Prijs pakket afhankelijk van samenstelling.

Exclusief verpakkingskosten

Prijzen van deze producten:

  excl. BTW incl. BTW
Sjaal (80 x 190 cm) € 22,73 € 27,50
Heaven On Earth dessertwijn per fles €  8,44 €  8,95
Bio La Posada rood per fles €  6,59 €  6,99
Bio La Posada wit per fles €  6,37 €  6,75

 

Prijswijzigingen voorbehouden.