Welkom bij

Wereldwinkel Bussum

Seepje & Mijn Stijl

Seepje het 100% natuurlijk en fairtrade wasmiddel uit Nepal

De was? Bij een gemiddeld gezin staat de wasmachine dagelijks te draaien. Er worden jaarlijks grote hoeveelheden chemisch wasmiddel gebruikt. Mooi dat er met Seepje nu een 100% plantaardige wasmiddelvervanger is. Dankzij de natuurlijke schoonmaakkracht van de schillen van de Sapindus Mukorossi vrucht komt alle was voortaan schoon en natuurlijk fris uit de machine. Goed voor ons milieu én goed voor de producenten in Nepal die voor hun werk een eerlijk loon ontvangen.

Door een extract uit de Seepje schillen te winnen en hieraan natuurlijke stoffen toe te voegen, zijn 4 vloeibare Seepjes ontwikkeld. Elk van de vier vloeibare Seepjes is goed voor 25 natuurlijke wasbeurten. Onderverdeeld in twee heerlijke geuren: Seepje ‘Vrij en blij geur’ en Seepje ‘Vers geperste lente geur’, zijn ze beide beschikbaar in een variant voor de witte én de bonte was. Ze garanderen een alle machtig krachtig wasresultaat!

De Wereldse Wasmand van Seepje is gemaakt van oude steward(ess)-kostuums en heeft letterlijk de héle Wereld gezien… Hij is geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij I-did in Utrecht. Hij is 62 centimeter hoog, 44 centimeter breed en 35 centimeter diep.

MIJN STIJL is een Hollands bedrijf in o.a. zeep (PUUR ZEEP), huisparfum en verzorgingsproducten. Het zijn "gewoon" leuke "hebbedingen". Het afwasmiddel (1 Ltr) is ecologisch afbreekbaar, ruikt lekker en sopt goed. Ook heel handig zijn de afwasborstel, de wasknijpers en veger- en ''blik" van recycled materiaal.

Prijs van een pakket bestaande uit 1 wasmand, 2 x Seepje Vloeibaar (wit en bont), afwasmiddel, afwasborstel, veger en blik, borstel en knijpers:    €  60,30 excl btw   € 72,94 incl. btw

Exclusief verpakkingskosten.

Dit pakket dient als voorbeeld en kan geheel naar wens worden samengesteld, zodat er voor elk budget een mooi pakket kan worden gemaakt.

Individuele prijzen:

  excl. BTW incl. BTW
Seepje's Wereldse wasmand € 24,75 € 29,95
Seepje vloeibaar wasmiddel €  8,22 €  9,95
Mijn Stijl afwasmiddel €  6,57 €  7,95
Mijn Stijl afwasborstel €  1,86 €  2,25
Mijn Stijl veger en blik €  4,95 €  5,95
Mijn Stijl borstel €  4,09 €  4,95
Mijn Stijl knijpers €  1,64 € 1,99


Prijswijzigingen voorbehouden