Welkom bij

Wereldwinkel Bussum

 

 

Voor kookliefhebbers...

Olijfhouten planken

Pure olive wood is een natuurproduct afkomstig van Olijf bomen die hun productie functie voor olijven verloren hebben. Elk product is verschillend van vorm en tekening en daarmee uniek.

Onderhoud: Hout is van nature aan veranderingen onderhevig en na verloop van tijd kunnen scheuren ontstaan. Om haar mooie kleur en glans te behouden dient het olijfhout af en toe met een onderhoudswax of olijf olie te worden behandeld. Olijfhout is niet geschikt voor de vaatwasser.

Kookboeken en meer.....

We hebben in ons assortiment diverse wereldse kookboeken. Voor deze afbeelding kozen we voor "Melk & Dadels" - 100 geheime recepten van Marokkaanse moeders. Een uniek kookboek waarin de lievelingsgerechten van 20 moeders van bekende en andere bijzondere Marokkaanse Nederlanders centraal staan.

De recepten in dit boek zijn via een mondelinge traditie van generatie op generatie overgedragen en steeds verder geperfectioneerd. Het boek is geboren uit de wens om de liefde voor de Marokkaanse keuken met anderen te delen en dit culinair erfgoed te bewaren.

Prijs van een pakket bestaande uit de grote olijfhouten plank (40 x 20), Melk & Dadels, Bordallo schaaltje en olijfhouten lepel:    €  73,46 excl btw   € 85,35 incl. btw

Exclusief verpakkingskosten.

Dit pakket dient als voorbeeld en kan geheel naar wens worden samengesteld, zodat er voor elk budget een mooi pakket kan worden gemaakt.

Individuele prijzen:

  excl. BTW incl. BTW
Olijfhouten plank (40 x 20 cm) € 33,02 € 39,95
Olijfhouten plank doornsede 28 cm € 26,86 € 32,50
Olijfhouten lepel €  4,92 €  5,95
Kookboek "Melk & Dadels" € 23,54 € 24,95
Schaaltje Bordallo servies € 11,98 € 14,50

 

Prijswijzigingen voorbehouden.