Welkom bij

Wereldwinkel Bussum

     

Dopper

We gooien per dag meer dan 500.000 plastic flesjes weg. Veeg al dat plastic bij elkaar en je hebt een eiland zo groot als Spanje en Frankrijk!

De Wereldwinkel verkoopt mooie, handige waterflesjes om dat te voorkomen. Zoals de DOPPER. Zonder schadelijke stoffen, herbruikbaar, en makkelijk schoon te maken. Voor lekker leidingwater: bijtappen kan bij iedere kraan! De Dopper is een Nederlands ontwerp van Rinke van Remortel en wordt ook in Nederland geproduceerd. Een deel van de opbrengst gaat naar drinkwaterprojecten van Simavi.

De Dopper is echt het ideale flesje voor kraanwater. Duurzaam, handig en mooi! De Dopper is van kunststof (bovenste deel van ABS, onderste gedeelte van polypropyleen). Het flesje is makkelijk af te wassen en 100% vaatwasmachinebestendig. In de kleuren Cool Blue, Pretty Pink, Royal Orange, Apple Green, Pure White en Simply Red beschikbaar. Inhoud 500 ml.

Duurzame Dopper alle kleuren           € 12,50

Dopper Steel                                        € 27,50

De nieuwe Dopper Sport Cap

heeft dezelfde vorm als de dop die een Dopper drinkfles zo herkenbaar maakt. Maar doordat deze sportdop van een flexibel materiaal gemaakt kun je de dop omklappen om zo de bidon dop gemakkelijk te gebruiken. En de dop is bovendien voorzien van een handig luchtgaatje, waardoor je probleemloos kunt drinken! Het is een ideale aanvulling op je bestaande Dopper fles!De makers van de Dopper vertelden het al op hun facebook pagina:

“Bij Dopper blijven we graag fit en gezond! Daarom hebben we de ‘Sport Cap’ ontwikkeld;
een dop met een flexibele tuit om tijdens het sporten uit te drinken.”

De Dopper Sport Cap slaat twee vliegen in één klap; sporten wordt nét dat beetje aantrekkelijker en met de aanschaf van een Dopper help je het milieu beschermen en goed drinkwater te verschaffen aan mensen die het hard nodig hebben. Cheers!
Dopper Sport Cap
€ 5,50

 

 
Het is ontwerper Rinke van Remortel gelukt om de bekende Dopper dinkfles te voorzien van de ideale dop voor sporters:

“In mijn ontwerpen concentreer ik me eerst
op de functionaliteit, dat is de basis. Maar het
oog wil ook wat, ik ben natuurlijk niet voor niets een designer.”

Een losse dop

Dopper wil bewustwording creëren over de impact van single-use plastic afval en daarom is deze nieuwe dop ook gewoon op je huidige Dopper te gebruiken.
Dus geen extra fles in je kast… maar alleen een extra dop waardoor je Dopper fles multi-inzetbaar wordt. De Sport Cap maakt van je Dopper in één klap je favoriete waterfles voor tijdens je workout.